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TITLE 575 STATE SCHOOL BUS COMMITTEE

Proposed Rule
LSA Document #02-315

DIGEST

proposed new rules concerning the display of the United States flag on school buses. Effective 30 days after filing with the
secretary of state.

575 IAC 1-1-4.6

SECTION 1. 575 IAC 1-1-4.6 IS ADDED TO READ AS FOLLOWS:

575 IAC 1-1-4.6 Display of United States flag
Authority: IC 20-9.1-4-4; IC 20-9.1-4-4.7
Affected: IC 20-9.1

Sec. 4.6. (a) A school bus may display the United States flag.

(b) The flag must:
(1) be a decal only;
(2) not contain any words, lettering, slogans, or symbols;
(3) be nonreflective;
(4) be a maximum of three (3) inches high with proportional length;
(5) have straight horizontal stripes with the union facing the front of the school bus;
(6) be located on both sides of the school bus beneath the first passenger window and centered vertically in the belt line
between the rub rails;
(7) be the same size on each side; and
(8) not obscure the governing body name, bus number, other identifiers, or equipment in the belt line.

(State School Bus Committee; 575 IAC 1-1-4.6)

Notice of Public Hearing

Under IC 4-22-2-24, notice is hereby given that on February 27, 2003 at 1:00 p.m., at the Department of Education, 151 West Ohio
Street, Grissom Conference Room, Indianapolis, Indiana the State School Bus Committee will hold a public hearing on proposed
new rules concerning  the display of the United States flag on school buses. Copies of these rules are now on file at 229 State House
and Legislative Services Agency, One North Capitol, Suite 325, Indianapolis, Indiana and are open for public inspection.

Suellen Reed
Superintendent of Public Instruction
State School Bus Committee


